Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Subota 27.04.2013.
01:15
D. Dekić - Vesti A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ponovo je ustalasao srpsku javnost s obe strane Drine novom u nizu šokantnih izjava da su Srbi iz Republike Srpske za njega Bosanci, iako, kako je primetio, neki od njih ne vole da ih tako zovu.
Subota 27.04.2013.10:45
Bratski, on je za mene turčin i otkako se vratio iz posjete Turskoj, gdje je veličao njihov narod, vjerovatno je primio i Islam kao vjeru ! Sada će da slavi Bajram, a ne Krsnu Slavu !
Subota 27.04.2013.02:32
Godinama se vec u Beogradu sprovodi anti-srpska politika i sad jos to. Zasto uvek Srbin udara na Srbina? Zasto? I ja se za nikolicevu izjavu strasno stidim i kolektivno smo sada duzni da se Srbima preko drine izvinimo. Pored toga: Kukala mu mila majka kad se Dr.Seselj vrati iz holandije.
Subota 27.04.2013.07:24
Ne ponaša se državnički, ne može, ne zna, nikada neće ni znati jer je vrlo ograničen.
Subota 27.04.2013.07:57
"...da bi Nikolić trebalo da se zamisli o svom obrazovanju...", moram prvo da se nasmejem, a onda pripupitam, da li to znaci da treba da kupi neku bolju diplomu? I to mozda sa nekog postojeceg fakulteta, jer ona, cuvena, je izdata kada fakultet uopste nije ni postajao, da ne pricamo posle koliko vremena i kada je zavrsio studije.
Subota 27.04.2013.08:00
"Quod licet Jovi, non licet bovi"......"sta prilici bogu, ne prilici volu", pa makar se trenutno tako umisljao...........a to smo mu dali, puci cu od muke.
Subota 27.04.2013.10:42
Samo da podsetim, studije je navodno "upisao" sa 51 godina i "zavrsio" rekordno sa 55 na privatnom aneks-maneksu. "Diplomirao" u jeku izbora a da se niko od studenata ne seca da ga je video na fakultetu. Godinu dana "posle diplomiranja" nigde nije ni sam navodio da "ima diplomu", niti je to pisalo u partijskim prezentacijam (vec samo "o domacinskom pecenju rakije"), a onda u jeku predsednickih izbora su se famozno ispilile "diplome", i to ne jedna, nego dve, master pride, ponosno prikazivane ispod dubokog dekoltea danasnje ministarke energetike, tada clanice masonske organizacije "east-west bridge". I taj i takvi nas vode, pa cemu onda cudjenje?????
Subota 27.04.2013.09:12
Toma je u pravu!Cast izuzecima,za vreme Jugoslavije,izjasnjavali ste se kao bosanci PRAVOSLAVCI,i kada bi vam neko rekao da ti nepostoje,nego ste SRBI,Vi ste odgovarali da necete da budete CIGANI.Sada iz zadnjeg rata izasli ste kao SRBI a mi smo i dalje ostali CIGANI???Dali ste ikada razmisljali o Vasem i Nasem imenu,nismo mi nikakvi SRBIJANCI a ni Vi bosanci nego smo jedni i drugi SRBI koji naseljavaju razlicite teritorije,i nedozvolite LATINIMA da nam bacaju kosku razdora,nego radimo na zblizavanju svog NARODA!!! I svim novinarima zabraniti da upotrebljavaju,srbijanac i bosanac,jer jedni i drugi trebali li bi znati KOSMO!!!
Subota 27.04.2013.09:52
Izbori u Srbiji su farsa,jer na vlast dolaze samo oni koji ce ispinjavati ciljeve i interese tkz.medjunarodne zajednice.Ovo vise nisu slucajnosti.Hvala Bogu pa postoji kolektivno nesvesno pa znamo ko smo i kome pripadamo,bez obzira na drzavu u kojoj trenutno zivimo. .Svi smo mi Srbi ,a ovi koji nas dele neka im bude na cast.
Subota 27.04.2013.16:41
Nema nikakvog izgovora za ovaj noz u ledja. Prodaja drzavnih interesa moze da se nazove i previdom, greskom, gluposcu ... ali prodaja nacionalnih interesa je izdaja. Izdaja, jer se njom ne sakati samo integritet naroda nase drzave nego cele nacije, svih Srba, ma gde oni bili. A ovaj reprogramirani zombi ide od srpske drzave do drzave i tapse po ramenu svakog Srbina koga Amerika preko svojih satelita i srpskih izroda odsrbljuje. Sad je dosao u Sarajevo da odsrbljuje ponos svakog Srbina - Srbe iz RS. Istorija nedvosmisleno uci: unisti identitet nacije, i ona ce zauvek nestati, nestati u agoniji. Ovaj covek postaje jako opasan.
Ponedeljak 29.04.2013.23:37
Ovo sto radi Nikolic a takodje i Vucic i Dacic odavno prelazi svaku meru. Njih treba ODMAH smeniti. Cudi me zasto ne reaguju clanovi njihovih partija jer ce se njihovo cutanje shvatiti kao odobravanje njihovih postupaka i podrska. Ukoliko partije kojima pripadaju ne osude njihovo ponasanje i ne smene ih,i same kao takve snosice odgovornost za najbestidniju izdaju Srpskog naroda

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)